Перфо фолија Orajet 3676E

печат
SOLV LATEX
дебелина
150 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Перфорирана PVC фолија со црн грб за дигитален печат со солвентно-базирани и латекс мастила, за краткорочни и среднорочни реклами врз прозорци на автомобили, згради и други проѕирни површини. За заштита на принтот од влага, механички оштетувања и UV зрачење, се препорачува да се ламинира со каст ламинат.
Површина
сјај
Подлошка
силиконизирана хартија, не перфорирана, 135 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Перфорирана површина
60%
Дијаметар на отворите
1,5мм
Самозалепващо перфо фолио за дигитален печат Orajet 3676

Перфо PVC фолија (150 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ