Самолеплива фолија за печатење STICK ES1014

печат
SOLV
температура
-40°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
2г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Мономерна самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. За заштита на истата се препорачува мономерен PVC ламинат LE0812 или LE0680
Документација
Површина
сјај / мат
Лепило
перманентно, проѕирно
Самозалепващо фолио за цифров печат PVC фолија (100 микрона) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ