Самолеплива фолија за печатење LG LD2800

печат
SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
100 µm
лепило
проѕирно
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
LD2800 - белa, самолепливa PVC мономерна фолија за дигитален печат со солвентни мастила. За заштита на истата од UV зраци и механички оштетувања се користи мономерен ламинат LP2812
Спецификација
  • Дебелина: 100 микрона (125 микрона со лепило)
  • Површина: сјај
  • Лепило: перманентно проѕирно на акрилна основа
  • Минимална температура на апликација: ≥+10°C (оптимална 18-25 °C)
Самозалепващо фолио за цифров печат

Мономерна PVC фолија за печатење

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ