Самолеплива фолија за печатење LG LD2740

печат
SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
80 µm
лепило
Removable
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
2г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Мономерна самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. За заштита од UV зраци и механички оштетувања се препорачува ламинат LP2812
Површина
мат
Подлошка
135 г/м2
Лепилп
removable, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C (оптимална 18-25 °C)
Температурна отпорност
-45°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат PVC фолиjа (80 микрона) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ