Самолеплива фолија за печатење LG LD2700

печат
SOLV
температура
-40°C +80°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
2г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1270, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Самолеплива мономерна PVC фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. Се препорачува да се ламинира со мономерен PVC ламинат LP2812
Површина
сјај / мат
Подлошка
135 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C (оптимална 18-25 °C)
Температурна издржливост
-45°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат

PVC фолија (80 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ