Ламинат Oraguard 290

температура
-50°C +110°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
8г.

димензии

Ширини (мм)
1400, 1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
 • Каст PVC ладен ламинат
 • Апликација: заштита на дигитален печат врз самолеплива каст фолија за превозни средства и други нерамни површини
Спецификација
 • Површина: сјај
 • Лепило: перманентно, проѕирно
 • Подлошка: бела силиконизирана харитија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

PVC ламинат (50 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Студен ламинат за фолио Oraguard

  Ламинат Oraguard 293

  Флексибилен каст ламинат за заштита на принт врз нерамни површини

 • Студен ламинат за фолио Oraguard

  Ламинат Oraguard 293AC

  Флексибилен каст ламинат за заштита на дигитален печат врз авиони

 • LG PVC ламинатно фолио

  Ламинат LG LP809903

  За защита на цифрови разпечатки върху каст фолиа от механични ...

 • LG PVC ламинатно фолио

  Ламинат LG LP80994

  За заштита на дигитален печат врз каст фолија од механички ...