Ламинат Oraguard 215

температура
-50°C +90°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1050, 1300, 1400, 1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Полимерен PVC ладен ламинат
  • Апликација: за заштита на дигитален печат врз самолеплива полимерна фолија од UV зрачење, механички оштети и ерозија
Спецификација
  • Површина: сјај/мат
  • Лепило: проѕирно, перманентно
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Ламинат (75 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ