Ламинат Oraguard 200

температура
-40°C +80°C
дебелина
70 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
950, 1050, 1300, 1400, 1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Дебелина: 70 микрони (без лепак и подлошката)
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Површина: сјај/мат
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Мономерен ламинат (70 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ