Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3951

печат
SOLV UV LATEX
температура
-50°C +100°C
дебелина
55 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво/проѕирно
Трајност
10г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
000
010

Карактеристики

Опис
Каст PVC самолеплива фолија за дигитален печат со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Предвидена е за долгорочни реклами на отворено, како брендирање на автомобили, декорации и ознаки. За заштита на истата се препорачува полимерен каст PVC ламинат Oraguard 290 или Oraguard 293
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, сиво или проѕирно
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна издржливост
-50°C до +100°C
Самозалепващо каст фолио за брандиране на автомобили

Каст PVC фолија (55 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ