Транспортна лента Oratape HT95

дебелина
155 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
висока - HT

Карактеристики

Димензии
10см/50м
16.5см/50м
33см/50м
50см/50м
100см/50м
122см/50м
Опис
  • Проѕирна лента за аплицирање базирана на полиетилен
  • Погодна за сите видови катер фолии (мат или сјај)
  • Употреба: сува или мокра апликација на натписи
Документација
Прозрачна PVC апликираща лента

Транспортна лента Oratape HT95

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ