Самолеплива фолија за автомобили ORACAL 751C - боја

температура
-50°C +120°C
дебелина
60 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност
7г.

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
025
021
022
216
203
209
211
208
020
019
219
333
033
335
047
028
027
326
324
325
032
031
030
361
306
348
026
048
034
332
035
042
043
403
040
415
045
044
041
077
056
599
053
549
517
555
594
052
507
067
509
508
065
049
595
057
051
150
510
591
588
532
536
593
592
537
058
050
608
590
518
055
066
054
063
064
062
604
061
068
619
661
078
617
607
060
813
018
023
804
818
811
081
083
801
079
803
080
828
340
109
072
724
074
071
076
721
713
073
720

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива каст PVC фолија за катирање со 110 бои
  • Предвидена е за апликација врз нерамни површини и благи 2D кривини
  • Употреба: натписи, маркери, декорации и реклама врз превозни средства
  • За трансфер и монтажа на натписите се препорачува употреба на трансферни ленти
Спецификациjа
  • Површина: сјај
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура на апликациjа: > +8°C
Самозалепващо фолио за режещ плотер Oracal

Каст PVC катер фолија (60 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ