Фолија за катирање ORACAL 641 - боја

температура
-40°C +80°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
500, 1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
025
021
022
020
019
047
030
031
032
312
035
036
034
042
043
040
404
045
041
056
053
052
084
098
051
065
049
086
067
057
050
562
518
055
066
054
063
064
062
068
061
613
060
023
082
081
083
800
072
074
076
071
073
070

Карактеристики

Опис
  • Универзална самолеплива катер фолија за краткорочни и среднорочни надворешни употреби
  • Служи за катирање букви, декорации, маркери, натписи и др.
  • 54 бои даваат неограничени можности за дизајн
  • За трансфер и монтажа на натписите е препорачано да се користат трансфер ленти
Спецификациjа
  • Површина: сјај / мат
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 135 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +10°C
Самозалепващо фолио за режещ плотер Oracal

PVC катер фолија за општа употреба (75 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ