TUNING фолија Oracal 970RA Special Effect

трайност
3г.
температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционируемо перманентно прозрачно
Цена без ДДС
25,46лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
100
100
905
905
155
155
300
300

Карактеристики

Појаснувања
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви.
Опис
Самолеплива каст PVC фолија со специфични ефекти на боите. Погодна е за апликација врз нерамни и благо свиени површини. Намена: целосно облепување на превозни средства, тонирање на детали и др. RapidAir® технологијата дава можност за брза и лесна монтажа, без да се создаваат меурчиња. Боите се со сјајна површина.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
  • Температурна издржливост:-50°C до +120°C
Тунинг фолио Oracal 970RA Special Effect

Каст фолија за авто tuning (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ