ТUNING фолија ORACAL 970RA - боја мат

трайност
5г.
температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционируемо перманентно прозрачно
Цена без ДДС
23,66лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
223
055
285

Карактеристики

Појаснувања
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви.
Селектор на бои
Опис
Повеќеслојна самолеплива PVC фолија за визуелен авто tuning. 3 бои во мат варијанта за целосно облепување на превозни средства, тонирање на детали, висококвалитетни надписи врз автомобили и др. RapidAir® технологијата овозможува брза и лесна апликација без образување меурчиња под самата фолија.
Површина
мат
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
солвентно акрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Повеќеслојна каст фолија (110 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ