Камелеон TUNING фолија ORACAL 970RA

трайност
3г.
температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционируемо перманентно прозрачно
Цена без ДДС
25,46лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
988
988
989
989
990
990
315
315
316
316
317
317
318
318
319
319

Карактеристики

Појаснувања
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви
Опис
  • Повеќеслојна PVC фолија
  • Боите се преливаат (мат/сјај) во зависност од очниот агол. Се постига ефектот на "камелеон"
  • RapidAir® технологија за отстранување на воздухот.
  • Апликација: целосно облепување на автомобили, мотоri, каски и др.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двојно покриена со PE и силиконизирана од едната страна - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Тунинг фолио с хамалеонов ефект Oracal 970 Повеќе слојна каст PVC фолија (110 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ