Автомобилска фолија Ultra Metallic

дебелина
130 µm
лепило
проѕирно репозиционирачко
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
035
403
180
053
063

Карактеристики

Опис
Самолеплива фолија со металик ефект за целосно облепување на превозни средства. Репозиционирачко лепило и каналчиња за отстранување на воздухот под фолијата.
Површина
сјај
Лепило
репозиционирачко, проѕирно
Ултра металик фолио за автомобили

Металик со сјајна површина (130 микрони) за авто tuning

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ