TUNING фолија Oracal 970RA Special Effect

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
100
100
905
905
155
155
300
300

Карактеристики

Опис
Самолеплива каст PVC фолија со специфични ефекти на боите. Погодна е за апликација врз нерамни и благо свиени површини. Намена: целосно облепување на превозни средства, тонирање на детали и др. RapidAir® технологијата дава можност за брза и лесна монтажа, без да се создаваат меурчиња. Боите се со сјајна површина.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
  • Температурна издржливост:-50°C до +120°C
Тунинг фолио Oracal 970RA Special Effect

Каст фолија за авто tuning (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ