Транспарентна фолија за фарови LTB2050

дебелина
220 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
3г.

боја
021
071
070

Карактеристики

Појаснувања
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви
Димензии
0.30м/10м
Опис
  • Оптички проѕирна фолија
  • Тонирање на фарови и заштита на површината од гребење
  • Лепило: проѕирно, перманентно
Трансперантно фолио за тониране на фарове

Оптички проѕирна PVC фолија (220 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ