Ламинат Oraguard 280

трайност
7г.
температура
-40°C +100°C
дебелина
200 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Проѕирен полиуретанов ламинат со сјајна површина
  • Висока UV отпорност
  • Намена: заштита на автомобилот од гребење и абразивен ефект
  • Се аплицира врз браници, прагови, калници, странични ретровизори и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана крафт хартија - 137 гр/м2
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Сила на лепење: 22 N/25 mm
Прозрачен ламинат за защита на автоброни Полиуретанска фолија (200 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ