TUNING фолија ORACAL 970RA - бела и црна

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
6г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
010
070

Карактеристики

Опис
Повеќеслојна самолеплива PVC фолија (бела и црна боја, мат/сјај) за авто tuning. Целосно облепување на превозни средства, тонирање на детали, висококвалитетни надписи на автомобили и транспортни реклами. RapidAir® технологијата овозможува брза и лесна монтажа без образување на воздушни меурчиња.
Површина
сјај / мат
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
солвентно акрилно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Самозалепващи тунинг фолиа

Повеќеслојна каст фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ