Камелеон TUNING фолија ORACAL 970RA

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
988
988
989
989
990
990
315
315
316
316
317
317
318
318
319
319

Карактеристики

Опис
  • Повеќеслојна PVC фолија
  • Боите се преливаат (мат/сјај) во зависност од очниот агол. Се постига ефектот на "камелеон"
  • RapidAir® технологија за отстранување на воздухот.
  • Апликација: целосно облепување на автомобили, мотоri, каски и др.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двојно покриена со PE и силиконизирана од едната страна - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Тунинг фолио с хамалеонов ефект Oracal 970

Повеќе слојна каст PVC фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ