TUNING фолиja ORACAL 970RA - металици мат

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
4г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
368M
406M
196M
197M
285M
091M
092М
926M
920M
944M
369M
190M
932M
093M
937М
090M

Карактеристики

Селектор на боие
Опис
Повеќеслојна самолеплива PVC фолија за визуелен tuning. Метали бои - мат за tuning на детали, промена на бојата на автомобилот, надписи врз превозни средства и др. RapidAir® технологијата дава можност за брза и лесна монтажа, без создавање на меурчиња под фолијата особено при големи формати.
Површина
мат
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Самозалепващи тунинг фолиа

Повеќеслојна каст фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ