TUNING фолиja ORACAL 970RA - металици сjaj

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
4г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
406G
406G
196G
196G
192G
192G
195G
195G
197G
197G
677G
677G
919G
919G
091G
091G
920G
920G
921G
921G
926G
926G
922G
922G
369G
369G
874G
874G
904G
904G
946
933G
933G
908G
908G
090G
090G
934G
934G
937G
937G
932G
932G
093G
093G
935G
935G
704G
704G

Карактеристики

Селектор на бои
Опис
Повеќеслојна самолеплива PVC фолија за оптички tuning. Металик бои - сјај за висококвалитетни надписи, целосно облепување на превозни средства, tuning на детали и градска транспортна реклама. RapidAir® технологијата за отстранување на воздугот дава можност за брза и лесна апликација без создавање на меурчиња особено при големи формати.
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Самозалепващи тунинг фолиа

Повеќеслојна каст фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ