ТUNING фолија ORACAL 970RA - боја мат

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
223
055
285

Карактеристики

Селектор на бои
Опис
Повеќеслојна самолеплива PVC фолија за визуелен авто tuning. 3 бои во мат варијанта за целосно облепување на превозни средства, тонирање на детали, висококвалитетни надписи врз автомобили и др. RapidAir® технологијата овозможува брза и лесна апликација без образување меурчиња под самата фолија.
Површина
мат
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
солвентно акрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Самозалепващи тунинг фолиа

Повеќеслојна каст фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ