TUNING фолиja ORACAL 970RA - боја сјај

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
201
022
235
216
256
209
208
020
028
882
305
030
897
371
031
032
026
363
351
045
077
056
555
547
544
553
057
067
509
049
572
564
511
177
486
464
602
688
612
622
286
689
809
816
730
771
724
076
073

Карактеристики

Селектор на бои
Опис

Повеќеслојна tuning фолија со сјајни бои за промена на бојата на автомобилот, тонирање на детали, надписи врз превозни средства и др. RapidAir® технологијата дозволува брза и лесна апликација, без создавање на меурчиња.

Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Самозалепващи тунинг фолиа

Повеќеслојна каст PVC фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ