Карбон фолија LG Real Look 3D Carbon

температура
-25°C +82°C
дебелина
220 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис

Структурна PVC фолија со оптичка структура на црн карбон и ултра сјаен слој за 2D и благи 3D кривини.

Тјунинг на детали, интерен и екстерен дизајн.

Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-25°C до +82°C
Карбоново фолио за оптичен тунинг LG

Самолеплива PVC фолија со оптичка структура на 3D  карбон

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ