Карбон фолија LG - CTW836F

температура
-25°C +82°C
дебелина
180 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Структурна PVC карбон фолија за целосно облепување на автомобили и детали како: капаци, ретровизори, браници и др. Airfree технологијата гарантира брза и лесна монтажа без создавање на меурчиња.
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-25°C до +82°C
LG 3D карбоново фолио

PVC фолија со оптичка структура на црн карбон

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ