Фолија за затеммнување на автостакла Chrome Bond 20

дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно

Карактеристики

Димензии
1.524м х 30м

Карактеристики

Опис
 • Фолија за тонирање и заштита од сонце на автостакла
 • Метализиран полиестер со многуслојна структура
 • Боја: "хром" от надворешната и "јаглен" од внатрешната страна
 • Штити од UV зраци
 • Го намалува одблесокот и загревањето на автомобилот
 • Отпорна на гребаници
 • Го зголемува чувството за комфорт и дискретност

Карактеристики

Спецификација
 • Светлопропусливост: 20%
 • Пропусливост на сончевата светлина: 28%
 • Одразување на сончевата светлина: 26%
 • Абсорбција на сончевата енергија: 46%
 • Отфрлена сончева енергија: 59%
 • Одразување на видливата светлина: 24%
 • Отфрлање на UV зраците: 99%
Затъмняващо слънцезащитно фолио за автостъкла Haverkamp

Метализирана полиестерна фолија (50 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ