Транспортна лента Oratape MT80P

дебелина
100 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
2 N/25 mm

Карактеристики

Димензии
100см/50м
Опис
  • Проѕирна PVC лента со хартиена основа
  • За неколкукратна употреба на истата
Спецификација
  • Подлошка: бела силиконизирана хартија - 62 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, отстранувачко
  • Сила на лепење: 2 N/25mm
Документација
Прозрачна PVC апликираща лента

Проѕирна PVC лента (100 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ