Транспортна лента Oratape MT82 SUPERFLAT

дебелина
110 µm
лепило
полиакрилатно
сила на залепване
средна - MT

Карактеристики

Димензии
33см/50м
50см/50м
Опис
  • Полупроѕирна хартиена транспортна лента со средна сила на лепење
  • Одлични карактеристики на апликација. После разролување, хартијата не се растегнува и деформира
  • Висока отпорност на влага
  • Погодна за сите видови на катер фолии (мат или сјај)
  • Употреба: за сува или водена апликација на катирани фолии букви, симболи и т.н., без остатоци од лепило
Документација
Полупроѕирна транспортна лента (110 микрони) споредувањепоръчай

Транспортна лента Oratape MT82 SUPERFLAT

дебелина
110 µm
лепило
полиакрилатно
сила на залепване
средна - MT

Карактеристики

Димензии
33см/50м
50см/50м
Опис
  • Полупроѕирна хартиена транспортна лента со средна сила на лепење
  • Одлични карактеристики на апликација. После разролување, хартијата не се растегнува и деформира
  • Висока отпорност на влага
  • Погодна за сите видови на катер фолии (мат или сјај)
  • Употреба: за сува или водена апликација на катирани фолии букви, симболи и т.н., без остатоци од лепило
Документација
Полупроѕирна транспортна лента (110 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ


СРОДНИ ПРОИЗВОДИ