Транспортна лента Oratape MT52

дебелина
95 µm
лепило
каучуково removable
сила на залепване
4 N/25 mm

Карактеристики

Димензии
10см/50м
16.5см/50м
33см/50м
50см/50м
100см/50м
122см/50м
Опис
  • Полупроѕирна хартиена транспортна лента
  • Погодна за сите видови катер фолии (мат или сјај)
  • Употреба: сува апликација на натписи
Спецификација
  • Лепило: каучуково, отстранувачко
  • Сила на лепење: 4 N/25mm
Документација
Aпликираща лента Oratape за монтаж на надписи

Полупроѕирна транспортна лента (95 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ