Транспортна лента Oratape HT95

дебелина
155 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
3,5 N/25mm

Карактеристики

Димензии
10см/50м
16.5см/50м
33см/50м
50см/50м
100см/50м
122см/50м
Опис
  • Проѕирна лента за аплицирање базирана на полиетилен
  • Погодна за сите видови катер фолии (мат или сјај)
  • Употреба: сува или мокра апликација на натписи
Спецификација
  • Лепило: модифицирано, полиакрилатно, отстранувачко, со зголемена лепливост
  • Сила на лепење: 3,5 N/25mm
Документација
Транспортна лента за суха или мокра апликация на надписи Oratape

Транспортна лента Oratape HT95

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ