Транспортна лента T.T.D.

дебелина
75 µm
размер
0.50/25м

Карактеристики

Димензии
0.50/25м
Опис
  • Проѕирна полиестерна лента
  • Дебелина: 0.075мм
  • 2 модела според лепливоста
    • T.T.D. Easy - medium tack (средна)
    • Т.Т.D. Evolution - high tack (висока)
  • Употреба: за монтажа на дигитален печат и трансфер врз текстил со термопреса
  • Лепилото не останува по надписите и не реагира со печатот при нагревање со пресата
  • Лепливиот слој е заштитен со силиконизирана хартија
Спектар на употреба
ПродуктT.T.D. Easy
(medium tack)
T.T.D. Evolution
(high tack)
Soft Print Color 
Colorprint
Colorprint New M
Colorprint PU
Glitterprint 

 

Характеристики

Документация
Апликираща лента за монтаж на изображения върху текстил Термоотпорна, проѕирна полиестерна лента споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ