Текстилна фолија за печат Colorprint New M

печат
SOLV | ECO-SOLV
дебелина
120 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
165°С

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • Colorprint NEW M - термотрансферна фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила
 • Употреба: многубројни решенија за дизајн на облека - натписи, амблеми и т.н.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: тенко PVC со полиестерна подлошка
 • Одлична покривност
 • Јаки бои
 • Лесно за обработка
Инструкции за апликација
 • Температура на трансфер: 165°С
 • Време на трансфер: 15 секунди
 • Притисок: среден 3~4 bar
 • Одстранување на полиестерната подлошка: топло
 • Перење: до 60°С
  • не се препорачува хемиско чистење, како и употребата на белило или други агресивни препарати
  • материјалот не е погоден за центрофугирање
Документација
Флекс за дигитален печат Многу тенок PVC материјал (120 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ