Текстилна рефлектирачка фолија Thermoreflex Color

дебелина
160 - 190 μm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
155°С

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис
 • Рефлектирачка флекс фолија со полиестерна подлошка
 • Употреба: врз работни одела, униформи, чанти, спортски екипи и др. - ја зголемува видливоста и безопасноста
 • Сечење на катер и термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
Спецификации
 • Материјалот одговара на барањата на EN ISO 20471
 • Температура на трансфер: 156°С
 • Време за трансфер: 1-ва стапка: 5 сек.; 2-ра стапка: 10 сек.
 • Притисок: среден 3~4 бара
 • Отстранувањње на подлошката: топло
 • Перење: до 60°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • материјалот е погоден за центрофугирање и хемиско чистење
Документација
Reflective Heat Transfer Vinyl

Рефлектирачка флекс фолија (160 - 190 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ