Текстилна фолија за катер Videoflex

дебелина
250 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
150°С

боја
P0001
P0004
P0007
P0007
P0016
P0006
P0015
P0015
P0008
P0008
P0011
P0011
P0009
P0009
P0020
P0020
P0017
P0017
P0021
P0021
P0019
P0019
P0022
P0022
P0023
P0023
P0025
P0025
P0024
P0024
P0027
P0027
P0026
P0026

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис
 • Videoflex - текстилнА флекс фолија со полиестерна подлошка
 • Употреба: декорација на спортски екипи
 • Катирање на катер и термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Висока непровидност и мат површина
Спецификации
 • Температура на трансфер: 150°С
 • Време за трансфер: 15 секунди
 • Притисок: среден 3~4 bar
 • Отстранување на подлошката: ладно
 • Перење: до 80°С
  • не се препорачува хемиско чистење, како и употребата на белило или други агресивни препарати
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Плотерен материал с матово покритие

Флекс материјал за катер (250 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ