Текстилна фолија за катер Holographic

дебелина
105 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
155°С

боја
H0007
H0007
H0006
H0006
H0015
H0015
H0080
H0080
H0031
H0031
H0075
H0075
H008
H008
H0051
H0051
H0011
H0011
H0014
H0014
H0083
H0083
H0009
H0009
H0020
H0020
H0088
H0088
H0017
H0017
H0021
H0021
H0087
H0087
H0019
H0019
H0090
H0090
H0091
H0091

Карактеристики

Димензии
0.50м/10м
Опис

 

 • Holographic - холографска текстилна фолија со специјални ефекти во боја за катер
 • Употреба: дизајн и декорација на облека - штампи, натписи, амблеми и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (100% памук, 100% полиестер и комбинација од двете)
 • Материjал: полиуретан (PU) сo леплива полиестерна подлошка
 • Интензивни светли бои
 • Лесно се обработува и аплицира
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Излупете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз облеката со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15сек при 155°С и притисок 2,5~3,5 bar
 • Отстранете ја подлошката на ладно
 • Перење: до 40°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
siser holographic heat transfer vinyl Холографска текстилна фолија (105 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ