Текстилнa фолиja за катер Foil

дебелина
100 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
135°C

боја
FO0020
FO0020
FO0069
FO0069
FO0021
FO0021

Карактеристики

Димензии
0.50м/10м
Опис

 

 • Foil - текстилна флекс фолија за сечење на катер
 • Употреба: декорација и персонализација на облека - штампи, натписи и амблеми со металик ефект
 • Термотрансфер врз текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15сек при 135°С
 • Отстранување на подлошката: топло
 • Перење: до 40°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот не е погоден за центрофугирање
Документација
Siser P.S. Metallic HTV Текстилна фолија за катер Foil споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ