Текстилна фолија за катер Brick

дебелина
1000 µm
време за трансфер
20 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
155°С

боја
BK0001
BK0007
BK0019

Карактеристики

Димензија
0.50м/5м
Опис

 

 • Brick - густ текстилен флекс со 3D профил
 • Употртеба: декорација и персонализација на облека и аксесоари, како чанти, капи и др.
 • Сечење на катер и термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер, ликра и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретан (PU) со проѕирна полиестерна подлошка
 • Благодарејќи на дебелината, фолијата се сече и аплицира лесно
Спецификации
 • Температура на трансфер: 155°С
 • Време на трансфер: 20 секунди
 • Притисок: среден 3~4 bar
 • Отстранување на подлошката: ладно
 • Перење: до 60°С
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
Siser Brick Heat Transfer Vinyl

Густ полиуретански материјал (1000 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ