Текстилна фолија за катер Blackboard

дебелина
95 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
135°C

боја
BB0019
BB0019

Карактеристики

Димензии
0.50/10м
Опис

 

 • Blackboard - текстилна фолија со површина, специјално создадена за натписи со креда
 • Употреба: персонализација и декорации на облека
 • Катирање на катер и термотрансфер врз необработен текстил: памук, полиестер, комбинација памук/полиестер и спандекс
 • Материјал: полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
 • Лесно се катира и аплицира
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз облеката со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15сек при 135°С
 • Отстранување на подлошката: топло/ладно
 • Перење: до 60°С
  • да не се користи белило или други агресивни препрати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање и сушари
Документација
Текстилно плотерно фолио Blackboard Катер флекс фолија (95 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ