Текстилна фолија за катер 3D Techno

дебелина
200 µm
време за трансфер
20 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
110°C - 120°C

боја
TE0001
TE0001
TE0004
TE0004
TE0007
TE0007
TE0013
TE0013
TE0009
TE0009
TE0019
TE0019

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • 3D TECHNO - текстилна флекс фолија за катер
 • Употреба: дизајн и декорација на облека - штампи врз платно, натписи врз тениски маици и др.
 • Го зголемува обемот по нагревањето, крајниот вид на декорацијата е со 3D ефект
 • Tермотрансфер врз текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретaн (PU) со полиестерна подлошка
Спецификации
 • Дебелина: 200 микрони, после трансфер - 500 микрони
 • Температура на трансфер:
  • 110°С со рачна преса
  • 120°С со автоматска преса
 • Притисок: среден ( 3~4bar)
 • Отстранување на подлошката: топло
 • Перење: до 40°С
  • не се препорачува хемиско чистење и центрофугирање
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
Документациja
Текстилно фолио с 3D ефект Текстилна флекс фолија (200 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ