UV Флатбед Принтер Jetrix KX5

  Производител: InkTec

  Индустриски flatbed принтер со UV лампи


  Опис

  • Бои комбинации:
   • 4 бои (CMYK)
   • 6 бои (CMYK + бело + лак)
   • 6 бои (CMYK + 2хбело)
   • 7 бои (CMYK + 2хбело + лак)
  • Работна маса 244см х 122см + Ролна медија (опција): 219см
  • Печатачка глава: Konica 1024/6 PL
  • Дебелина на медијата: до 100мм
  • Брзина на печатење: до 30м2/час - 1440х720dpi

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ