Ламинатор за плочи CWT 1428 Advantage

Производител: CWT

Каширање и ламинирање на плочи и фолија, апликација на монтажна фолија и др.


Опис

 • Продуктивност: до 100 м2/час
 • Димензии на масата: 2850х1450мм
 • Работна површина: 2570х1400мм
 • Максимална дебелина на материјалот: 70мм
 • Рачно подесување на висината на ваљакот (795-895мм)
 • Работната површина е изработена од калено стакло
 • Спецификации:
  • Подлошка за сечење со саморегенерирачка површина
  • Држач за ролни на лизгачкиот ваљак
  • Тркалца

Характеристики

Документация

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ