Дигитална режечка маса CB06

Производител: JWEI

Мултифункционална режечка маса


Опис

 • Солидна и стабилна челична конструкција
 • Мултифункционален приклучок за инструментите
 • Заштедува време и ја подобрува ефикасноста
 • Примена: во индустријата за пакување, рекламната индустрија, декорации, тапицирање, патни знаци и др.

Характеристики

Спецификация
 • Работна површина:
  • модел CB06-2513RM: 250 см х 130 см
  • модел CB06-2517RM: 250 см х 170 см
 • Брзина на сечење: 200-1200 мм/секунда (според видот на материјалот)
 • Брзина на преместување: 800-1500 мм/секунда
 • Длабочина на сечење: до 45 мм (според видот на материјалот)
 • Медии: PVC плочи, гума, картон, акрил и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ