Дигитална режечка маса CB03

Производител: JWEI

Режечка маса со камера за прецизно сечење по контура


Опис

 • Камера за прецизно сечење по контура
 • Мултифункционален приклучок за инструменти
 • Заштедува време и ја подобрува ефикасноста

Характеристики

Спецификация
 • Работна површина:
  • модел CB03-1311: 130 см х 100 см
  • модел CB03-1815: 180 см х 150 см
  • модел CB03-2513: 250 см х 130 см
  • модел CB03-2517: 250 см х 170 см
  • модел CB03-3020: 300 см х 200 см
 • Брзина на сечење: 200-800 мм/секунда (според видот на материјалот)
 • Брзина на преместување: 800-1200 мм/секунда
 • Длабочина на сечење: до 50 мм (според видот на материјалот)
 • Минимален дијаметар на сечење: 3 мм
 • Индивидуална вакум секција за фиксирање на медијата
 • Медии: картон, текстил, винил, кожа, брановидни табли и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ