Катер Summa S2 T160

Режещ плотер SummaCut с камера за рязане по контур Opos-CamРежещ плотер SummaCut с камера за рязане по контур Opos-Cam

  Производител: Summa

  Катер со камера "OPOS-CAM" за прецизно катирање по контура


  Опис

  • Ширина на катирање: 158 см
  • Максимален притисок: 0-600 г со стапка преку 5г
  • Брзина на катирање до 1414 мм/сек
  • Технологија на катирање: True Tangetial и Drag Knife
  • OPOS-X - система за прецизно катирање по контура
  • Глава за катирање со голема брзина која гарантира сигурност и прецизност при катирање
  • Автоматизиран работен процес со разпознавање по баркод
  • FlexCut опција - создава перфориран пресек, по кој дизајнерот ја откинува лесно на делови, но е доволно отпорен за транспортирање преку катерот
  • Врска со компјутер преку USB/Ethernet
  • Лесен за манипулирање тач скрин дисплеи со интуитивно мени
  • Дополнителни опции:
   • Камера за прецизно катирање по контура OPOS-CAM и разпознавање на голем број маркери
   • "Roll-up" систем
  • Димензии (см): висина 111 х ширина 225 х длабочина 68
  • Тежина: 114кг

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

  • Режещ плотер SummaCut с камера за рязане по контур Opos-Cam

   Катер Summa S2 T140

   Катер со камера "OPOS-CAM" за прецизно катирање по контура