CNC Рутер ATC 1325P - 2040P 8T

CNC рутери Jinka ATC

Производител: Jinka

CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни материјали и др.


Опис

 • Работна површина (x, y, z):
  • 1325P - 130 см х 250 см х 23 см
  • 2040P - 200 см х 400 см х 20 см
 • Шпиндел со воздушно ладење: 9kW
 • Серво мотори
 • 8-позициски барабан за автоматска смена на инструментите
 • Аспирација: 3kW
 • NC Studio NK260 контролер
 • Автоматски систем за подмачкување
 • Охлаждаща система за инструментите
 • Пулс генератор
 • Вакум маса со 380V 7.5kW воздушни пумпи
 • UcanCam софтвер

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ