Двострано леплива монтажна фолија ORABOND 4052

дебелина
0.012мм
лепило
солвентно полиакрилатно
сила на залепване
11 N/25mm

Карактеристики

Димензии
1.05м/50м
Опис
  • Монтажна полиестерна фолија
  • За каширање врз рамни и мазни површини
Спецификација
  • Сила на лепење: 11 N/25mm
  • Подлошка: бела, силиконизирана PE хартија - 120 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилно, перманентно со еднаква сила на лепење од двете страни
Двойнолепящо монтажно фолио Orabond

Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ