Структурен тапет VirtuWall Pre-Pasted

печат
SOLV LATEX UV inkjet
грамаж
200 г/м2

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм)Должина (м)
137045.7
Опис
  • Самолеплив тапет со релјефна структура тип канвас
  • Претходно нанесено лепило (pre-pasted), кое се активира со вода
  • Дигитален печат: UV inkjet, latex и true solvent
  • Лесно се аплицира и отстранува
  • Употреба: графика и декорација врз интериерни ѕидови, POP дисплеи и др.
Самозалепващ структурен тапет за печат VirtuWall

Самолеплив тапет за печатење

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ