Самолеплив текстил Easy Tex ST600

печат
SOLV LATEX UV
дебелина
345 µm
лепило
акрилатно
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна текстилна фолија со леплив слој на позадината
  • Подлошка: хартија, ламинирана со PE, 120г
  • Лепило на акрилна основа
  • Приложение: интерна декорација на ѕидови, печат на постери, POS/POP дисплеи и др.
Медии за дигитален печат Natura Media

Полиестерна текстилна фолија (345 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ